Menu Sluiten

Spooktocht

Beste A en B jeugd,

Wij, de JOC, organiseren vaak activiteiten voor de jeugd. Toch is de A en B jeugd daar vaak niet bij. Daarom hebben wij deze keer een activiteit speciaal voor jullie bedacht.

Een spooktocht! Durven jullie het aan?

Op vrijdag 30 september om 20.30 uur ben je welkom in de Uitloper. Na een spannend verhaal worden jullie losgelaten in de wijk. In de wijk zal je allerlei vreemde figuren tegenkomen. Sommige heb je nodig om tot de oplossing te komen en bij sommige kun je maar beter ver uit de buurt blijven!!

Misschien vind je het leuk om de spooktocht met vriendjes/vriendinnetjes van buiten de korfbal te doen. Ook zij zijn natuurlijk welkom. Meld ze wel even aan via onderstaand strookje.

Aan het eind van de spooktocht drinken en eten we nog wat lekkers in de Uitloper. Om 22.00 uur is het weer tijd om naar huis te gaan.

Om te weten met hoeveel kinderen we zijn, willen we je vragen om aan te geven of je komt en of je iemand mee neemt. Lever je strookje voor 21 september in of stuur voor die tijd even een mailtje naar joc@sgvkorfbal.nl

Groetjes en tot ziens tijdens de spooktocht!

De JOC

Ik,……………………………..…………………………………………….., doe mee met de spooktocht!

Ik neem …………… vriendjes/vriendinnetjes mee.

Lever je strookje voor 21 september in bij je trainer/trainster of een lid van de JOC of stuur voor die tijd even een mailtje naar joc@sgvkorfbal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.