Menu Sluiten

Speurtocht

Beste jeugdspelers,

Omdat het al weer erg lang geleden is dat we een speurtocht hebben georganiseerd leek het ons leuk dit weer eens op te pakken. Op vrijdag 30 september is het zo ver!!

Kom jij meehelpen om de speurtocht op te lossen?  Tijdens de speurtocht moet je verschillende opdrachten doen om puzzelstukjes te verzamelen. Weet jouw groep de puzzel compleet te maken? Dan kun je op zoek naar de schat!

Tijdens de speurtocht krijg je natuurlijk ook iets lekkers om te snoepen. Maar natuurlijk alleen als je niet verdwaald. Dus zet je speurneus op en speur mee!
Als je het leuk vindt mag je natuurlijk ook een vriendje of vriendinnetje mee nemen. Je groepje heeft wel een begeleider nodig tijdens de speurtocht. Dus neem ook een papa, mama, opa of oma mee.

De speurtocht zal plaats vinden in het gebied rondom de Uitloper zodat we geen drukke wegen hoeven over te steken.

Om 18.30 ben je van harte welkom in de Uitloper. Na een korte uitleg en indeling van de groepjes, kunnen we van start.

Aan het eind van de speurtocht drinken en eten we nog wat lekkers in de Uitloper. Om 20.00 uur is het weer tijd om naar huis te gaan.

Om te weten met hoeveel kinderen en begeleiders we zijn, willen we je vragen om aan te geven of je komt en of je iemand mee neemt. Lever je strookje voor 21 september in of stuur voor die tijd even een mailtje naar joc@sgvkorfbal.nl

Groetjes en tot ziens tijdens de speurtocht!

De JOC

Ik,……………………………..…………………………………………….., doe mee met de speurtocht!

Ik neem …………… vriendjes/vriendinnetjes mee.

Mijn vader/moeder/opa/oma vindt het leuk om een groepje te begeleiden.

Lever je strookje voor 21 september in bij je trainer/trainster of een lid van de JOC of stuur voor die tijd even een mailtje naar joc@sgvkorfbal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.