Menu Sluiten

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze vereniging. Zonder vrijwilligers zouden we niet meer kunnen korfballen of activiteiten kunnen organiseren.

Waarom vrijwilliger bij SGV

Herken je je in één van onderstaande punten?

Bekijk direct wat voor vrijwilligerswerk je kunt doen en welke vacatures er openstaan.

Nieuwe dingen leren

Bij een korfbalvereniging zijn er allerlei verschillende zaken die bedacht en geregeld moeten worden. Je kunt dus continu nieuwe dingen leren, waar zowel jij als de club veel aan hebben.

Nuttig bezig zijn

Je sport graag bij SGV en/of je kinderen korfballen er graag. Daarom neem je het heft in eigen hand en help je mee met het opbouwen van een sportclub waar je je bij betrokken voelt. Zo creëer je mede jouw ideale sportomgeving.

Waardering krijgen

Door je in te zetten voor SGV ontvang je waardering uit je omgeving. Samen vorm je een groep mensen die hetzelfde doel nastreven. Iedereen in de groep draagt op een eigen manier iets bij aan de korfbalclub.

Je talenten tonen

Via vrijwilligerswerk kun je laten zien waar jij goed in bent. Het is leuk om iets te doen waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. Als vrijwilliger kun je trots op jezelf zijn.

Nieuwe contacten

Als vrijwilliger kom je veel sneller in contact met leden, ouders en andere vrijwilligers. Een heel netwerk dus waar jij onderdeel van kan uitmaken.

Onderdeel van een team

Leden helpen als vrijwilliger. Ook jij kunt samen met andere vrijwilligers een hecht team vormen, gezamenlijk aan doelen werken en successen vieren. Je leert van elkaar en leert mensen op een andere manier kennen.