Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging SGV is opgericht op 15 juni 1947. We zijn een kleine gezellige vereniging waar plezier en gezelligheid samen gaan met sportiviteit en prestatie. SGV kenmerkt zich door een gezellige familiesfeer en een ons-kent-ons gevoel. 

SGV heeft ongeveer 100 leden en is een zaterdagvereniging. Bij SGV speelt één seniorenteam wedstrijdkorfbal en de overige teams spelen breedtekorfbal. Bij de jeugdteams spelen alle teams breedtekorfbal. De jeugdteams worden getraind door leden van onze eigen vereniging, senioren- en junioren. De seniorenteams hebben ook een trainer vanuit de eigen gelederen. Verder hebben we een trainingsgroep en een kangoeroegroep. 

SGV heeft een eigen clubhuis en speelt op zandingestrooid kunstgras op sportpark Terweijde. Hierop worden ook alle buitentrainingen verzorgd. Voor de zaalcompetitie maakt SGV gebruik van sporthal Interweij en sporthal Parijsch. We hebben dus een buitenseizoen en een binnenseizoen. De trainingsavonden zijn op maandag en woensdag. De trainingen op maandag zijn voor een aantal teams niet verplicht.