Menu Sluiten

Sponsorschieten: 5 juni

Het is al enige tijd bekend dat we gaan verhuizen. We krijgen twee nieuwe kunstgrasvelden, maar we hebben ook een nieuwe clubhuis nodig en dat kost veel geld. Vandaar dat op 5 juni het sponsorschieten georganiseerd gaat worden. We willen daarom alle jeugdleden vragen om geld op te halen voor SGV.

 

Het is de bedoeling dat alle jeugdleden (al zijn senioren natuurlijk ook welkom om mee te doen) op 5 juni 10 minuten gaan schieten en zoveel mogelijk doelpunten gaan maken om zoveel mogelijk geld op te kunnen halen. Daarbij hebben zij natuurlijk de hulp nodig van alle mensen die zij kennen (en niet kennen) om hen te sponsoren per doelpunt of met een vast bedrag. Op 13 mei zijn alle formulieren aan de kinderen uitgedeeld. Zij kunnen tot 29 mei sponsoren zoeken voor het schieten, want tot die datum kunnen de formulieren worden ingeleverd bij hun trainer of bij Eline. Op 5 juni wordt er dan per twee teams geschoten, zodat niet iedereen tegelijk aan de beurt is. Om 10 uur zijn de F1 en de D2 aan de beurt, een uur later de E1 en de A1 en om 12 uur de D1 en de C1. En na 5 juni kan dan het geld opgehaald worden bij de sponsoren en tot 12 juni worden ingeleverd bij je trainer of Eline. 

 

Er zijn prijzen voor de persoon die het meeste gescoord heeft in 10 minuten, maar ook voor de persoon die het meeste geld voor SGV heeft opgehaald.

 

Hopelijk lukt het om een (groot) steentje bij te kunnen dragen aan de bouw van ons nieuwe clubhuis!

 

Een extra formulier voor het sponsorschieten vind je hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.