Menu Sluiten

Nieuwe trainer

Misschien hebben jullie hem al een keer zien rondlopen, maar we hebben een nieuwe (externe) trainer, genaamd Wilbert van Haut!

Eind vorig veldseizoen heeft hij contact opgenomen met SGV en is er een orienterend gesprek geweest aangezien het hem een uitdaging lijkt om SGV 1 te trainen en coachen en doordat wij op zoek waren naar een coach voor ons eerste team, waren we hier erg blij mee. Wilbert komt zelf bij Kesteren vandaan en heeft jaren tegen ons gespeeld, waardoor SGV goed bekend bij hem is. Het eerste gesprek konden we dan ook positief afsluiten.

Tijdens de zomer zijn er wat veranderingen geweest in het prive leven van Wilbert waardoor het trainen en coachen van SGV toch wat lastiger voor hem werd.  Hierdoor is er afgesproken dat Wilbert als proef tot de zaal alleen de maandagtraining zal verzorgen aan het eerste als een soort snuffelstage en dat Anthony op woensdag de training zal geven. Waar mogelijk zal Anthony zaterdags coachen en wellicht dat Wilbert er ook een keer bij kan zijn. Afgelopen zaterdag stonden Wilbert en Anthony samen langs de lijn bij de oefenwedstrijd van het eerste.

Na het eerste deel veld zullen we met Wilbert de samenwerking evalueren en hopen we deze te kunnen uitbreiden!

 

De TC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.