Menu Sluiten

SGV1 – Débaldérin 1

SGV 1 zet de goede seizoensstart door na een 9-8 overwinning tegen Débaldérin. Na een afwisselende openingsfase waarin SGV en de Wageningse studenten omstebeurt scoorden,liep het eerste voor de rust uit naar een 7-3 voorsprong. Erik Versteeg (3), Manon Matena (2), Leon van Elteren en Christiaan de Sain zorgden voor de doelpunten. Na rust begon SGV niet scherp en de tegenstander kwam terug tot 7-6, daarna liepen we weer uit naar een 9-6 voorsprong door doelpunten van Manon Matena en Madelon Gerritsen. Aan het einde werd het nog spannend door twee doelpunten van Débaldérin maar ze kregen geen kans meer op een aanval voor de gelijkmaker. Zo staat het eerste na 2 wedstrijden op de maximale score van vier punten.