SGV verliest van Reehorst

Zaterdag speelde SGV 1 haar eerste wedstrijd weer van het nieuwe jaar.
De tegenstander was Reehorst 1 uit Ede. Om in de middenmoot te blijven moest er gewonnen worden.
Helaas keken we al in de eerste minuut tegen een 1-0 achterstand aan, maar in de derde minuut bracht Lennart Persoon ons via een afstand schot op gelijke hoogte.
Helaas had Reehorst daar ook weer een antwoord op door 2 keer te scoren.
Wederom bracht Persoon ons weer een puntje dichterbij door een mooi afstandsschot. Hierna wist Reehorst nog 4 keer te scoren voordat we weer wat terug konden doen, via Persoon werd het 7-3.
Dezelfde persoon wist voor rust nog een keer te scoren en bracht de ruststand op 11-4.

Na de rust werd er meteen door de tegenstander weer gescoord, maar wij konden in dezelfde minuut via Erik Versteeg toch weer een puntje dichterbij komen.
Helaas konden we niet meer terug doen en werd de achterstand steeds groter. Gelukkig wist Frits Visser ook de korf te vinden doormiddel van een doorloopbal.
Weer wist de tegenstander een doelpunt te maken waarop Ryanne van Scharenburg met een afstandsschot antwoordde. Reehorst bleef maar aanvallen en scoren. Wij konden alleen nog antwoorden met een schot van Visser, een korte kans van Persoon en een schot van Simone wijkmans die de  eindstand op 25-10 bepaalde.

Reehorst had in het begin wel het geluk met de schoten wat er bij ons ontbrak. Verdedigend waren we iets te makkelijk en het tweede aanvalsvak had het erg lastig met de kansen afmaken. Jammer maar helaas, volgende keer weer beter. Aldus coach André Pasman.