SGV 1– HEBBES 1

9 september 2017,

Vandaag stond SGV 1– HEBBES 1 op het programma. Een confrontatie die vorig jaar op het veld zowel thuis als uit werd gewonnen door de Culemborgse formatie.

Na een slechte start van SGV wist Hebbes op voorsprong te komen. Na ongeveer 20 minuten wist SGV zich echter terug te knokken in de wedstrijd en uiteindelijk gingen de ploegen met een 6 – 5 stand de kleedkamers in. De 2e helft vergat SGV de kansen die ze kreeg af te maken. Daarnaast werden er verdedigend ook slordige fouten gemaakt waardoor de tegenstanders uit Utrecht al snel op een voorsprong kwamen die ze niet meer uit handen zouden geven. De scheidsrechter floot af bij een 8 – 11 eindstand.

Het 1e van SGV zal volgende week scherper moeten zijn in de afronding om een kans te maken tegen SDO 1.