Menu Sluiten

Even voorstellen: Jojanneke van Vuren-Arends

Mijn naam is Jojanneke van Vuren-Arends en ik ben 34 jaar. Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik voor het nieuwe seizoen actief in de TC. Ik zal verantwoordelijk zijn voor het wedstrijdsecretariaat van de senioren. Ik hoop natuurlijk dat iedereen zoveel mogelijk aanwezig is, maar mocht je toch niet kunnen, dan graag voor dinsdagavond 19.00 bij mij afschrijven.

Op mijn 9de ben ik gaan korfballen bij Kesteren. Ik kwam in contact met de sport door het schoolkorfbaltoernooi. Daar heb ik met veel plezier gespeeld tot de B1. Ik ben toen gestopt, maar ging het korfbal toch teveel missen. Daarom ben ik op mijn 22ste weer begonnen. In 2010 zijn we in Culemborg komen wonen en ben  toen lid geworden van SGV.

Voorgaand seizoen speelde ik in het 3de en zal in het nieuwe seizoen bij het 2de actief zijn.

Ik woon dus in Culemborg samen met mijn man en twee kinderen Micha en Veerle. Micha en Veerle zitten ook allebei op korfbal. Micha speelt bij de F en Veerle bij de kangoeroes.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als logopediste.

Mijn hobby’s zijn lezen, tv-kijken, sport uitoefenen en kijken (alles met een bal is goed) en winkelen.

Hopelijk zie ik jullie vaak langs de lijn om ons aan te moedigen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.