Menu Sluiten

Terugblik Kaartavond

Zoals bij jullie bekend is SGV sinds vorig seizoen een Senioren Activiteiten Commissie (afgekort de SAC) rijker. Deze bestaat uit Thom, Wouter, Tamara, Danny en Daniëlle.

Elke 3e vrijdag van de maand is de Uitloper geopend. De ene vrijdag vindt er een activiteit plaats georganiseerd door de SAC en de andere vrijdag is de Uitloper geopend voor een drankje, potje poolen etc.

De laatste activiteit op 19 februari was een kaartavond. De opkomst was helaas matig, maar dat mocht de pret niet drukken. Zowel bij het klaverjassen als bij het canasta werd er gestreden om de prijzen.

Frits is bij het klaverjassen uitgeroepen als winnaar van de avond en is er vandoor gegaan met een bierpakket. Charlotte en Christiaan waren de beste bij het canasta. Zij hebben gekozen voor een bakpakket. Wij zijn benieuwd hoe de koekjes smaken.

IMG-20160219-WA0001 IMG-20160219-WA0002

Wij hadden nog meer leuke prijzen ingekocht. Jammer genoeg waren er nog niet meer mensen aanwezig om hierom te strijden.

Hierbij doen wij nogmaals de oproep, heb je een leuk idee, stuur dan een email naar:
SAC@sgvkorfbal.nl

Wij zijn alweer aan het bedenken wat onze volgende activiteit zal zijn. Wij gaan ervan uit dat jullie dan wel van de partij zijn.

Hou je email in de gaten. Onze vorige uitnodigingen zijn bij sommige van jullie bij jullie spam terecht gekomen. Als het goed is, hebben Terry en Erik dit probleem verholpen.

De uitloper zal op 18 maart weer geopend zijn. Noteer ook de volgende vrijdagen vast in je agenda:
– vrijdag 22 april
– vrijdag 20 mei
– vrijdag 17 juni

De Senioren Actviteiten Commissie
Tamara
Wouter
Thom
Danny
Daniëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.