Menu Sluiten

Terugblik bowlen

Anders dan alle activiteiten die we tot nu toe als J.O.C. voor de jeugd van SGV georganiseerd hebben zijn we er dit keer eens op uit gegaan. Vorige week vrijdag is de jeugd van SGV gezellig wezen bowlen met zijn allen.

Het eerste uur, waarin de jongste jeugd van SGV ging bowlen, had een grote groep kinderen zich aangemeld. Met de hulp van ouders die ons ondersteunden in het vervoer naar de bowlingbaan zijn we afgereisd naar het verre Beusichem om hier gebruik te maken van hun mooie bowlingbanen. De kinderen genoten ontzettend, met of zonder hekjes, en er was de grootste strijd onderling.

Ontzettend leuk om het fanatisme van de jeugd ook hier in het spel te mogen aanschouwen. Ook op de bowlingbaan konden de kinderen genieten van een lekkere beker limonade en wat snoepgoed erbij. Hierna werden de kinderen uitgeblust of juist vol energie weer opgehaald door de ouders.

Maar ook de oudste jeugd heeft die avond een balletje gegooid, misschien dan niet in zo’n grote groep als het uur er voor. Maar daardoor hebben ze zeker niet minder plezier gehad. Ze zijn dan ook onder begeleiding van J.O.C. leden lekker sportief komen fietsen naar de bowlingbaan in Beusichem. Na deze warming-up waren de jongens en meiden zeker warm genoeg om het fanatiek op te nemen tegen elkaar. Onder het genot van wat fris maakten ze er een gezellige avond van.

Maar we kunnen dan ook met z’n allen terug kijken op een succesvolle avond vol strijd en plezier, waar ook andere bezoekers van de bowlingbaan van mee hebben mogen genieten.

De J.O.C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.