Menu Sluiten

Sponsorschieten

Op 5 juni was dan eindelijk het sponsorschieten.  De kinderen hadden al een paar weken de tijd gehad om sponsors te zoeken voor het sponsorschieten en dit was een groot aantal kinderen dan ook goed gelukt!

sponsorschietenOm 10 uur werd er afgetrapt door de F1 en de D2. En het begon al goed. In de eerste ronde was Tobias aan de beurt en die heeft in 10 minuten 105 keer raak geschoten! Ook de andere kinderen van de F en D2 hadden veel doelpunten gemaakt waardoor zij veel geld bij elkaar hebben geschoten. Om 11 uur was de A aan de beurt. Ook hier hadden velen een sponsor gevonden en anders werd er onderling wel gesponsord.  Vooral voor Laura was het belangrijk dat ze veel zou scoren. Veel kinderen kregen een vast bedrag voor het sponsorschieten, maar Laura kreeg  naast een vast bedrag, ook nog 4 euro per doelpunt (gesponsord door ma, pa en Peter). Dus zeker voor haar was het belangrijk om veel te scoren. Ze heeft 26 keer gescoord en hiermee een bedrag bij elkaar geschoten van €122,71. Dit bleek later ook het hoogste bedrag per persoon.

Een uur later waren de D1 en C1 aan de beurt. Bij de D1 kon Hugo helaas niet aanwezig zijn, maar hij en zijn ouders hebben wel de spelers van de D1 gesponsord per doelpunt. Dus ondanks dat hij er niet bij was, heeft hij toch bijgedragen aan het sponsorschieten! Bij de C hadden ze al druk geoefend op de training en toen ging het niet zo goed. sponsorschietenHierdoor dachten Johannes en Marina dat zij beiden wel iedere speler voor een euro konden sponsoren. Maar ja, bij het sponsorschieten gaat het ergens om, en die zaterdag kon er wel veel gescoord worden door de C1!  Zij scoorden als team 159 keer, dus je kunt wel raden hoeveel Marina en Johannes kwijt zijn aan het sponsoren van hun team. Als laatste waren de E-tjes aan de beurt. Zij hadden eerst al een wedstrijd gespeeld, dus zij waren nog een beetje moe en dan is 10 minuten achter elkaar schieten wel heel vermoeiend. Maar ook zij deden het prima en hebben veel geld bij elkaar geschoten.

Als extra motivatie heeft Emmie gezegd dat zij ieder doelpunt van alle kinderen zou sponsoren met 1 euro. Dus boven al het gesponsorde geld van de kinderen, kan Emmie €931,00 overmaken naar SGV, want er is in totaal 931 keer raak geschoten! Ook is er nog een prijs voor de persoon die het vaakst raak geschoten heeft en voor de persoon die het meeste geld opgehaald heeft. Deze prijzen zullen op de afsluitdag worden uitgereikt.
sponsorschietenIn totaal is er (inclusief de sponsoring van Emmie) € 2.453,51 opgehaald door de kinderen. Dit is echt een heel goed resultaat!

Het geld kunnen jullie inleveren bij Eline (Admiraalvlinderlaan 95), dit kan tot en met de afsluitdag, 19 juni. Ook is het mogelijk om het geld over te maken naar de SGV rekening (3125.02.494) ovv sponsorschieten.

Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage, jullie hebben echt goed je best gedaan!

Eline

3 reacties

  1. Johannes

    ‘Bij de C hadden ze al druk geoefend op de training en toen ging het niet zo goed. Hierdoor dachten Johannes en Marina dat zij beiden wel iedere speler voor een euro konden sponsoren. Maar ja, bij het sponsorschieten gaat het ergens om, en die zaterdag kon er wel veel gescoord worden door de C1!’

    Ik had de mensen van de C1 soieso gesponsord!
    Ik ben trots dat ze zoveel gescoord hebben.

  2. contijn

    Tja idd ieder1 die jullie beetje kennen weet dat denk ook wel ongelukkige zinsopbouw 😉 laten we het daar maar op houden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.