Menu Sluiten

Pieten op de training

Toen de kinderen van de E1 en F1 de zaal inkwamen hadden ze het meteen door. Deze woensdag was er geen gewone training. Er stonden wel twee korven en er waren ballen aanwezig, maar er stond ook een kast, er lagen hoepels en er stonden pakjes. Het was even denken en ze wisten het al. Ze hadden pietentraining.

En wie wilt dat nou niet. Dit is toch de manier om aan Sinterklaas te laten zien hoe goed jij over de daken kan klimmen en hoe goed je de pakjes in de schoorsteen kan gooien.

Ze begonnen allemaal erg enthousiast. En dat was ook aan het lawaai te horen. Hier en daar werd er vals gespeeld, want zaklopen om pionnen is nog best lastig en wat dacht je van je cadeautje en jezelf veilig door een hoepel krijgen. Nou dat valt ook helemaal niet mee hoor.
Maar ook Sinterklaas heeft vast wel eens stoute pietjes die het lastige gedeelte overslaan. Dus hier maken wij ons geen zorgen over. Al deze kinderen kunnen prima mee om Sinterklaas te helpen volgend jaar. En terwijl iedereen enthousiast aan het spelen was kwamen de kinderen van de D alweer langzaam binnen. Dat kon maar een ding betekenen. Iets wat niemand wilde weten. Het was alweer bijna tijd. En we moesten dus echt stoppen.
Maar na al die moeilijke activiteiten te hebben overleefd lieten we de kinderen natuurlijk niet zomaar gaan. Aan het einde van de pietentraining kreeg iedereen iets lekkers en natuurlijk een pietendiploma.

Henny, Robin en Nisette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.