Menu Sluiten

O kom er eens kijken…

Hpc010068ij is al even het land uit, maar onze Goedheiligman is ook dit jaar SGV niet stilletjes voorbijgegaan. Woensdag 1 december verraste hij de kinderen van de D2 met zijn komst. Na een korte training met enkele korfbal gerelateerde spelletjes, gingen we met z’n twaalven naar boven om gezellig met z’n allen te eten. Frietjes! Met kroket en frikandel, mjummm!

Eten
De JOC had gezorgd voor extra Sinterklaas versnaperingen en naast de friet en snacks, vraten Thamar, Femke, Iris, Isabel, Justine, Sannah, Vera, Dennis, Timo, Kevin, Naomi en Nisette hun buikjes vol. Tussen het eten door was er tijd voor surprises. Thamar kreeg veel te grote pen en Dennis een korfbal paal om thuis te oefenen. Gedichten, die soms toch wel erg op elkaar leken (Sint zat toch te denken….) waren knap in elkaar gedraaid en heel bijzonder was hoe samen werd gewerkt om surprises op te lossen en gedichten te lezen.
pc010071
Opblijven
Het was een doordeweekse avond, maar ondanks dat mochten de kinderen wat langer op korfbal blijven. Met zakken vol snoep en cadeautjes werden ze opgehaald om thuis van alle aanwinsten te genieten. Het was een geslaagd feestje!

Naomi

Klik hier voor meer foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.