Menu Sluiten

Filmavond SGV groot succes

Culemborg, 20 april 2012 – De eerste JOC-avond – de Filmavond – in De Uitloper was een enorm succes. Het aantal bezoekers van zowel de jongere als de oudere jeugd was overweldigend. De klaargezette stoelen waren allemaal gevuld, de tafels bezet en zelfs op de fleecedekens was geen plekje meer te krijgen.

Het is toch altijd spannend, zo’n eerste avond in de nieuwe kantine. Hoeveel kinderen zullen er komen en of alles werkt. Er was een goede voorbereiding getroffen, van tevoren alles getest: een goed begin is het halve werk. Overal werden de stoelen vandaan gesleept en tafels klaargezet. Zelfs de barkrukken waren niet overbodig. Op de grond werden fleecedekens gelegd voor de allerkleinsten. En om half 7 waren er meer dan 40 kinderen en ook een aantal ouders klaar om Gnomio en Juliette te gaan kijken. De kinderen waren van begin tot eind geboeid en geconcentreerd. In de pauze was er natuurlijk popcorn en limonade en iedereen genoot van al het lekkers.

De tweede ronde begon om kwart over acht (voor de C- en B-jeugd). En ook hier was een aangename opkomst van ruim 20 jongeren en ook wat senioren. Niet alle stoelen bezet, maar gezellig druk. Zij kregen de film De Smurfen voorgeschoteld en er werd heel wat afgelachen.

De JOC kijkt terug op een zeer geslaagde avond; hoe kan het ook anders in zo’n prachtig clubhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.