Menu Sluiten

Terugblik Zaterdag 6 maart

Door de verruimingen van de coronaregels is de zaterdag langer op het korfbalveld.

Om 10:30 begint het met opbouwen spullen voor de kangoeroes en de F. Wat was het een mooi gezicht om alle kinderen enthousiast over het veld te zien rennen.

Om 12 uur gaat iedereen weer naar huis en een kwartier later kwamen de spelers van de D en de C. Wat was de opkomst weer goed, leuk om te zien dat iedereen zo trouw blijft komen bij de training.

Om 13:30 gaat deze groep ook weer naar huis en een kwartier later volgt de volgende groep. Vandaag mogen de 18 jarigen weer trainen, wat komen ze vrolijk het terrein op ze mogen weer lekker een uurtje trainen. Wat is het zwaar met betrekking tot de conditie, maar na de training gaat iedereen voldaan weer naar huis.

Dan is het tijd voor de senioren waar getraind wordt in tweetallen met de 1,5 meter regel. Erg spannend om het voor te bereiden, want hoe gaan we trainen geven als er geen groepslessen gegeven mogen worden. Door de tweetallen apart aan het werk te zetten gaat het heel goed (extra veel loopwerk voor ons als trainers 🙂 ). Ook hier werd gemerkt dat de conditie verdwijnt als er 4 maanden niet getraind wordt. Als de training klaar is gaan de mensen weer snel moe maar voldaan naar huis.

Nu weer voorbereiden voor volgende week.

Programma

11:00-12:00 Kangoeroe’s en de F
12:30-13:30 D2/D1 en de C
14:00-15:00 B en de A
15:30-16:30 Senioren (let op opgave voor dinsdagavond bij Marjan via de app).

 

Vriendelijke groeten,
André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.