Menu Sluiten

SIOS ’61 1 – SGV 1

Afgelopen zaterdag speelde SGV haar laatste wedstrijd van 2016 in Velp tegen SIOS ’61. Nooit eerder had SGV tegen deze ploeg gespeeld en dus was het afwachten wat er precies van ze verwacht kon worden. Al vanaf het begin werd duidelijk dat SGV veel ruimte kreeg om te schieten, maar we moesten er voor waken om niet te statisch tot kansen te komen. In de eerste helft hadden we hier nog wat moeite mee en mede door een aantal strafworpen en vrije ballen voor SIOS konden zij behoorlijk in de buurt blijven. In de rust stond het namelijk 10-7 voor SGV. De doelpunten voor rust werden gemaakt door: Timon Mertens (5), Christiaan de Sain (2), Frits Visser, Erik Versteeg en Madelon Gerritsen. In de tweede helft was de taak om meer kansen af te gaan maken en vooral verdedigend er voor te zorgen om geen domme overtredingen te maken. De tweede helft ging ook stukken beter en na 20 minuten in de tweede helft was SGV uitgelopen naar een 18-7 voorsprong. Daarna wist SIOS ook nog wat te scoren en uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een stand van 21-9. Een mooie manier om het jaar af te sluiten! De doelpunten in de tweede helft kwamen van Timon Mertens (4), Christiaan de Sain (3), Madelon Gerritsen (2), Els Brochard en Daphne Vermeulen.