Menu Sluiten

Sinterklaas bij SGV

Beste jeugdspelers,

Het is weer bijna zover… Op 12 november komt Sinterklaas weer naar Nederland. Natuurlijk hopen wij dat Sinterklaas ook dit jaar weer een bezoek brengt aan de Uitloper.

Op vrijdag 25 november zullen wij dit bij SGV gaan vieren

Kangoeroes, F en E-jeugd

De kangoeroes, F en E-jeugd beginnen om 18.00 uur en we zullen op zijn aller hardst gaan zingen zodat Sinterklaas ons kan horen. Wie weet komt hij dan ook wel even bij ons binnen… Om 19.15 uur wordt de avond voor jullie gezellig afgesloten. Als je het spannend vindt mogen papa en/of mama ook wel blijven.

D-jeugd

Omdat het een drukke tijd voor de goede man is, gaan we hem een beetje helpen. Jullie gaan lootjes trekken. Voor degene die jij trekt koop je een cadeautje van ongeveer € 5,- en hier maak je een leuke surprise van of je maakt er een mooi gedicht bij. En ben je in beide dingen goed, dan mag allebei natuurlijk ook.

Omdat de E-, F-jes en de Kangoeroes rond 19:15 uur weg gaan, lijkt het ons leuk als jullie om 19:30 uur komen. Het zal rond 20:30 uur afgelopen zijn.

Van je trainer hoor je wanneer jullie lootjes gaan trekken. Zorg ervoor dat je een lootje invult met daarop je naam, je hobby’s en cadeautjes die je leuk vindt om te krijgen. Kun je er niet bij zijn, laat het je trainer dan ook even weten.

A en B-jeugd

Jullie zijn welkom van 20.30 tot 21.30 uur.
Ook dit jaar zal het bekende dobbelspel weer gespeeld worden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is 3 cadeautjes te kopen voor samen 5 euro. Het moeten cadeautjes zijn die je zelf ook graag zou willen krijgen want misschien krijg jij je eigen cadeautje wel…

Pak ze leuk in en neem ze mee! Hoe het spel verder gaat hoor je op de avond zelf…

Vind je het ook leuk om te komen? Lever dan onderstaand strookje in bij je trainer/trainster of bij een van de JOC-leden.
Mailen mag ook naar joc@sgvkorfbal.nl

Groetjes,
Manon, Danielle, Robin, Christiaan, Marina en Madelon
______________________________________________________
Ja, natuurlijk kom ik naar de sinterklaas viering!

Naam: _______________________________
Team:  _______________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.