Menu Sluiten

Pieten Gym Zaterdag 28 november

Zaterdag 28 november PIETENGYM!

Wil jij leren klimmen op het dak, cadeautjes bezorgen in de schoorsteen of springen met het paard over de hindernissen? Kinderen van 2 tot en met 5 jaar kunnen zich nu opgeven voor een gezellige ochtend Pietengym! We balanceren, klimmen en klauteren met of zonder hulp en worden zo echte hulppieten. Aan het einde van de Pietengym verdien jij een echt Pietendiploma!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je snel op via kangoeroes@sgvkorfbal.nl en vermeld je naam, leeftijd en het telefoonnummer van je ouders. Je mag verkleed komen als Sint of Piet en vergeet je sportschoenen niet!

Wanneer?       Zaterdag 28 november

Hoelaat?         9.00 – 10.00 uur

Waar?             Sporthal Interwey, Sportlaan 1 Culemborg

Wil je ook nog kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee aan de kleurwedstrijd! Print de kleurplaat uit, kleur, plak, knip of knutsel en neem hem mee naar de Pietengym. Wie weet win jij wel een prijs als beste kleurpiet?!

Vanwege de geldende corona maatregelen mogen ouders helaas (nog) niet blijven kijken. Bij de Pietengym is voldoende begeleiding om alle kinderen goed te kunnen helpen. We volgen alle corona-ontwikkelingen op de voet.

Klik hier om de kleurplaat te downloaden: Kleurplaat pieten gym

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.