Menu Sluiten

Palster wint schoolkorfbaltoernooi wisselbeker

Het schoolkorfbal toernooi van SGV voor groepen 5 en 6 werd dit jaar geopend door Wethouder Sportzaken Fouad Sidali. Hij onderschreef het belang van een sporttoernooi waar jongens en meisjes uit alle delen van Culemborg aan mee kunnen doen.

16 teams van 9 Culemborgse basisscholen hadden zich voor het toernooi ingeschreven. In de poule met de kinderen uit groep 5 werd de Oranje Nassau School locatie WAMO derde, Oranje Nassau School locatie Roma tweede en de Palster eerste. Van de groepen 6 werd de Augustinusschool derde en de finale werd gespeeld tussen twee teams van de Distelvlinder. Team II won maar groep 6 van de Distelvlinder is in één klap twee bekers rijker.

De grote wisselbeker, de beker voor het team dat de meeste wedstrijden wist te winnen en de meeste doelpunten maakte, ging dit jaar naar groep 5 van de Palster.