Menu Sluiten

Kampleiding gezocht!

Veel jeugdleden hebben zich opgegeven voor het kamweekend, veel meer dan verwacht. Hierdoor zoeken we voor het komende SGV kamp enthousiaste mensen, die het leuk vinden om als leiding mee te gaan.

Wat houdt het in?
Als kampleiding ben je de begeleiding van een groepje of help je mee met het klaarzetten van de spellen en activiteiten. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het plezier en veiligheid van de kinderen. Maar ook toezicht houden op de hygiëne hoort hierbij, zoals het helpen bij het tanden poetsen of douchen van de jongsten. 

Wie zoeken wij??
Wij zoeken enthousiastelingen vanaf 19 jaar, die van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2023 mee willen als leiding op kamp. Het is ook mogelijk om een gedeelte van het kamp mee te gaan.

Hoe geef ik me op?

Stuur voor 13 mei een mail naar kampcommissie@sgvkorfbal.nl met je naam, leeftijd, relatie tot SGV (ouder van, spelend lid of iets anders?), hoe lang je mee wilt gaan (heel kamp of gedeeltelijk?).

Een korte motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen wordt gewaardeerd!

Wie kiezen we als kampleiding?
In de week van 15 mei zullen we kiezen wie we mee nemen als kampleiding. Deze keuze zullen we dusdanig maken, zodat we een gevarieerde leidinggroep zullen krijgen, bestaande uit een goeie balans tussen jong en oud, man en vrouw, rustige en “gekke” leiding.

Wij hopen op een hoop aanmeldingen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.