Menu Sluiten

Culemborg, de Uitloper, vrijdag 26 oktober, 18.00 uur

De JOC-leden hebben onze kantine omgetoverd in een bioscoop. Stoelen netjes in rijtjes voor een groot scherm. Zenuwachtig lopen ze rond in afwachting van hoe druk het gaat worden en of de film en het geluid werken. Over dit laatste hoefden ze zich eigenlijk geen zorgen te maken, want dit was allemaal perfect geregeld door René van Kessel.

Rond 18.30 uur zaten er ongeveer 25 zenuwachtige kinderen te kijken naar een leeg scherm. Welke film zou er vertoond worden? Na een druk op de knop, begon de film en bleek het Dolfje Weerwolf te zijn. Een toch wel heel erg spannende film. Gelukkig was het pas 3 dagen later echt volle maan, anders hadden we de kantine waarschijnlijk vol gehad met allemaal Korfbal Weerwolfjes. Halverwege de film was er even tijd voor popcorn en wat drinken. Dit was snel op, want iedereen wilde snel weer verder kijken. 

Rond 20.30 uur was het tijd voor de “oudere” jeugd. Ook hier waren ongeveer 25 kinderen naar filmzaal de Uitloper gekomen. Zij konden genieten van de film Kuifje. Ook een erg spannende film met veel actie. En vooral hond Bobby maakte veel los bij enkele dames in de zaal. In de pauze ging het drinken en de zoute popcorn erin als zoete koek.

De JOC vond het weer een geslaagde avond. Maar lang nagenieten kunnen ze niet, want de voorbereidingen voor het grote S.G.V. Sinterklaasfeest zijn al weer in volle gang. Houden jullie vrijdagavond 23 november alvast vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.