Menu Sluiten

Beachkorfbal als afsluiting van het seizoen

Zaterdag 22 juni 2013 organiseert C.K.V. Fluks uit Noordwijk weer een groots Beachkorfbaltoernooi voor senioren, junioren en aspiranten. Door de jaren heen is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld! Vorig jaar streden ruim 100 teams uit het hele land in het zand van het Noordwijkse strand om de titel.

Graag nodigen wij je uit voor deze sportieve, maar bovenal gezellige dag. Het toernooi begint om 10.30 uur en zal rond 16.30 uur afgesloten worden met de prijsuitreiking. Net als vorig jaar is het mogelijk om na het toernooi deel te nemen aan een gezellige barbecue met aansluitend een spetterend feest. Tijdens het toernooi wordt gespeeld volgens het monokorfbal principe met een aantal beachkorfbal aanpassingen aan de spelregels om het spel snel en aantrekkelijk te maken.

Mocht je van ver komen en toch deel willen nemen aan het toernooi en het aansluitende feest? Dan is het dit jaar ook weer mogelijk de nacht na het feest door te brengen op het korfbalveld van Fluks. Als je je eigen tent meeneemt, kan je overnachten en word je zondagochtend een overheerlijk ontbijtbuffet voorgeschoteld!

Natuurlijk kunnen we tijdens het toernooi niet zonder de inzet van vele scheidsrechters. We zijn dan ook op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om, verspreid over de dag, 7 á 8 wedstrijdjes te fluiten. In ruil voor deze dienst ben je de hele dag welkom bij de speciale scheidsrechterstent met gratis lunch, frisdrank, koffie, thee en een gratis kaartje voor de barbecue!

Voor meer informatie en inschrijven bezoek je onze nieuwe website op www.beachkorfbal.eu. Mocht je nog vragen hebben omtrent het toernooi, dan kan je deze e-mailen naar info@beachkorfbal.eu.

Beachkorfbalkleding

Om met je team geheel in stijl deel te nemen bieden we in samenwerking met Muta de mogelijkheid bijpassende kleding te bestellen. Op webshop.beachkorfbal.eu kan je voor je hele team een beachkorfbalshirt of singlet, short of hotpants bestellen. Voor slechts € 12,95 heb je een uniek item mét je eigen naam op de rug. Je bestelling ligt op 22 juni op het strand voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.