Menu Sluiten

Augustinusschool wint wederom de wisselbeker

Op  onze  korfbalvelden  is woensdagmiddag 9 april voor de achtste maal het SGV schoolkorfbaltoernooi gehouden. Negen Culemborgse basisscholen deden mee met in totaal 21 teams.

De eindstand bij de leerlingen van groep 5 was ; ONS Roma derde plaats, Augustinusschool tweede plaats, Distelvlinder eerste plaats. De competitie bij groep 6 eindigde met eveneens ONS Roma op de derde plaats, KWA (team III) op de tweede plaats en Augustinusschool (team I) op de eerste plaats. Het best presterende team van de middag was het team van de Augustinusschool . Zij ontvingen de wisselbeker voor de derde maal op rij en ze  mogen dit keer de beker houden.

Winnaar 2014

Het weer was woensdagmiddag  prima, dat helpt,  maar het toernooi  was natuurlijk nooit gelukt zonder de inzet van alle SGV – vrijwilligers. Jullie stonden toch allemaal weer klaar op het veld en in de kantine om zo’n 250 basisschoolkinderen en hun ouders (wederom) kennis te laten maken met korfbal in het algemeen en SGV in het bijzonder.
De kinderen (en leerkrachten) waren uitermate fanatiek . Dat maakte het niet altijd even eenvoudig om alles in goede banen te leiden. Maar het is gelukt en deelnemers waren enthousiast. Los van het aantal kinderen dat naar aanleiding van dit toernooi besluit om te gaan korfballen kunnen we stellen dat het een geslaagd toernooi was.  SGV heeft zich van haar beste kant heeft laten zien.

Op naar de negende editie. Met een nieuwe wisselbeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.