Familiedag

33ste familiedag op Hemelvaartsdag!

Dit jaar wordt er voor de 33e keer een familiedag georganiseerd door de familiedagcommissie. De familiedag is de dag dat korfballers en niet-korfballers samen deze geweldige sport – in toernooivorm – beoefenen. Deze personen hoeven natuurlijk niet per se familie te zijn; vrienden, buren etc. kan natuurlijk ook.

Opzet
– één poule met volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar
– één poule met volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar (net als altijd)

We hebben hiervoor gekozen omdat er ieder jaar veel jonge kinderen langs de lijn staan, die ook graag een balletje mee willen gooien. Het is natuurlijk afwachten of er genoeg opgaves binnenkomen met kinderen vanaf 9 jaar om een aparte poule te maken, maar we hopen natuurlijk dat er door deze wijziging veel nieuwe teams worden opgegeven.

Daarnaast is het zoals altijd de bedoeling dat ieder team voor een aantal niet-korfballers zal zorgen zodat er ongeveer gelijkwaardige teams zullen ontstaan. We gaan uiteindelijk voor het organiseren van een toernooi dat voor iedereen sportief én gezellig is.

Inschrijving
Er kunnen maximaal 20 teams meedoen. Inschrijving deelname gebeurt op volgorde van betaling. Geen betaling = geen deelname aan het toernooi. Download hier het inschrijfformulier.

Groeten van de Familiedagcommissie.