Menu Sluiten

30ste Familiedag op 14 mei 2015

Dit jaar wordt er voor de 30e keer een familiedag georganiseerd door de ‘nieuwe’ familiedagcommissie. De familiedag is de dag dat korfballers en niet-korfballers samen deze geweldige sport – in toernooivorm – beoefenen. Deze personen hoeven natuurlijk niet per se familie te zijn; vrienden, buren etc. kan natuurlijk ook.

Opzet
Omdat dit de 30e familiedag is, willen wij de opzet van deze dag ietwat aanpassen. We willen het liefst twee poules maken:
– één poule met volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar
– één poule met volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar (net als altijd)

We hebben hiervoor gekozen omdat er ieder jaar veel jonge kinderen langs de lijn staan, die ook graag een balletje mee willen gooien. Het is natuurlijk afwachten of er genoeg opgaves binnenkomen met kinderen vanaf 9 jaar om een aparte poule te maken, maar we hopen natuurlijk dat er door deze wijziging veel nieuwe teams worden opgegeven.

Daarnaast is het zoals altijd de bedoeling dat ieder team voor een aantal niet-korfballers zal zorgen zodat er ongeveer gelijkwaardige teams zullen ontstaan. We gaan uiteindelijk voor het organiseren van een toernooi dat voor iedereen sportief én gezellig is.

Buffet en feest
De traditie om de familiedag af te sluiten met een buffet zullen we ook dit jaar in ere houden. Inschrijfformulier voor het buffet volgt later

Maar de 30e keer vraagt ook om een feestje. Vanaf 20.30 uur zijn alle deelnemers van het toernooi en de leden van SGV van harte welkom om een dansje te wagen in de Uitloper.

Inschrijving
Er kunnen maximaal 20 teams meedoen. Inschrijving deelname gebeurt op volgorde van betaling. Geen betaling = geen deelname aan het toernooi. Download hier het inschrijfformulier.

Groeten van de Familiedagcommissie,

Daniëlle Snoek Emmie Bouman Johannes Ton Suzanne van Elteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.