Over SGV

Christelijke korfbal vereniging Sport Geeft Vreugde bestaat sinds 1947. Het ledenaantal van de vereniging schommelt rond de 100. SGV is een gezellige vereniging waarin een goede balans tussen prestatie en gezelligheid de prioriteit heeft.

Buiten de trainingsavonden en wedstrijddagen organiseert de vereniging vaak activiteiten zoals feestavonden, toernooien en barbecuebijeenkomsten. Ook organiseert de vereniging veel activiteiten voor de jeugd, zoals bingo, film en spel avonden. Met trots kunnen we zeggen dat we een levende en gezellige vereniging zijn.

SGV is een zaterdagvereniging, de trainingsavonden zijn maandag en woensdag. De trainingen op maandag zijn voor de meeste teams niet verplicht. Dit spelen en trainen doen wij op sportpark Terweyde, waar wij ons eigen nieuwe clubhuis hebben, en in sporthal Interwey. Voor vragen of een kennismaking met de vereniging kunt langskomen of contact opnemen met onze contactpersonen.

Graag tot ziens.