Steun SGV!

Op meerdere manieren kun jij SGV helpen meer geld op te halen voor nieuwe spullen, onderhoud, hoofdtrainers en nog veel meer. Via Onzeclubwinkel ontvangt een verenigingslid extra korting op internetaankopen én ontvangt de vereniging voor iedere aankoop hiervoor een bonus. Een uitgelezen en eenvoudige manier om de verenigingskas van een extra randje vet te voorzien, zonder dat hier veel ‘vrijwilligerstijd’ voor nodig is.

SGV steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van SGV en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Ga snel naar //www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=9131 en speel vandaag nog mee!

Naast deze minder-tijd-kostende inkomstenbronnen, doet SGV ook mee aan de Grote Clubactie. Deze manier van geldwerving vraagt iets meer van de leden, maar levert dan ook veel meer op.

Behalve het inzamelen van geld, kan er ook periodiek worden geschonken aan de vereniging. Een deel van de schenking kan zelfs worden teruggevraagd via de inkomstenbelasting. Lees hier meer.

Het is niet moeilijk om SGV te helpen met het vullen van de clubkas, je moet er gewoon even aan denken. Alvast bedankt voor alle steun!