Menu Sluiten

Op meerdere manieren kun jij SGV steunen om op deze wijze geld op te halen voor bijvoorbeeld nieuw materiaal, onderhoud aan ons clubhuis en nog veel meer.

Onzeclubwinkel De leukste manier om je club te sponsoren

Zo werkt het:

  • Selecteer SGV. Onzeclubwinkel zorgt er dan voor dat de commissie bij SGV terecht komt.
  • Vind vervolgens je webshop via de zoekbalk of categorieën en klik erop. Je wordt doorgelinkt naar de gewenste webshop.
  • Je doet je aankoop of boeking bij de webshop zoals je altijd gewend bent.
  • Zodra er een aankoop of boeking is afgerond gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar SGV. Dit kost jou niks extra!

klik hier om naar onze club winkel te gaan Er zijn meer dan 300 webshops aangesloten op dit platform, waaronder Bol.com, de Bijenkorf, Mediamarkt.

Het percentage dat van het aankoopbedrag uitgekeerd wordt aan SGV verschilt per webshop en product. Een aankoop of boeking kan tussen de 1% en 8% opleveren voor SGV.

Een uitgelezen en eenvoudige manier om de verenigingskas van een extra randje vet te voorzien, zonder dat hier veel tijd voor nodig is.

Vriendenloterij

SGV steunen en kans maken op prachtige prijzen?

De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van SGV en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Ga snel naar www.vriendenloterij.nl/over/clubs-stichtingen en speel vandaag nog mee!

Grote Clubactie

De Grote Clubactie organiseert ieder jaar een landelijke loterij, waarbij 80% van de opbrengst voor de club is. Daarom doet SGV ieder jaar mee!

Het is voor SGV een leuke mogelijkheid om aan extra inkomsten te komen. De afgelopen jaren is met de Grote Clubactie redelijk wat geld opgehaald. Dit wordt besteed aan trainingsmateriaal, onderhoud en aankleding van de kantine of extra activiteiten voor de jeugd. 

Ieder jaar hopen we weer op een mooie opbrengst, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig. Dus hoe meer verkochte loten, hoe hoger de opbrengst voor SGV! Koop en verkoop zoveel mogelijke loten en steun SGV!

Hoe kan je loten verkopen? De jeugdleden en seniorenteams ontvangen in september verkoopboekjes. In de verkoopboekjes zet je de gegevens van de lotenkopers. Het geld wordt automatisch afgeschreven en bij de afschrijving ontvangen de kopers hun lotnummer. Dat is de manier waarop het al een aantal jaar gaat.

Maar dat kan nog sneller en makkelijker. Op het verkoopboekje zit een uniek QR-code. Deze QR-code is gekoppeld aan een jeugdlid of team. Als een koper de QR-code scant, komt die gelijk op de persoonlijke online verkooppagina van de verkoper en wordt alles gelijk geregeld.

De persoonlijke online verkooppagina is ook makkelijk te delen via WhatsApp, Social Media en e-mail. Op die manier wordt het verkopen van de loten nog makkelijker!

Begin december is de trekking en kunnen de kopers de loten controleren op //lotchecker.clubactie.nl/.

Houd in september de berichtgeving over de Grote Clubactie goed in de gaten, dan weet je precies wanneer de lotenverkoop van start gaat!

Schenken

Behalve het inzamelen van geld, kan er ook periodiek worden geschonken aan de vereniging. Een deel van de schenking kan zelfs worden teruggevraagd via de inkomstenbelasting. 

Schenken kan op twee manieren: via een éénmalige schenking of via een periodieke schenking.

  • Eenmalige schenking: Een éénmalige schenking kan direct en eenmalig bijdragen aan het bekostigen van een kort of middellang doel SGV.
  • Periodieke schenking: Ook de periodieke schenking is hiervoor geschikt. Hierbij ontvangt SGV voor een aantal jaren een vast bedrag.