Menu Sluiten

Interesse om SGV te sponsoren? We hopen dat we u enthousiast kunnen maken.

Wie is SGV?

SGV is een middelgrootte korfbalvereniging uit Culemborg. De afkorting SGV staat voor Sport Geeft Vreugde, dat geeft het al bijna 75 jaar. Naast het sportieve aspect is de gezelligheid ook een belangrijke factor.

De vereniging heeft sinds 2012 een eigen kantine met twee kunstgrasvelden. Naast de wedstrijden die in competitieverband worden gespeeld, zijn er ook diverse activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd zoals het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, de familiedag en leuke activiteiten voor jong en oud.

Waarom SGV?

Naast het competitieve gedeelte is SGV ook een gezelligheidsvereniging. Vanwege deze cultuur is er binnen SGV veel mond-tot-mondreclame. Dit bereikt veel mensen in de nabije omgeving. Daarnaast speelt onze jeugd regionaal in de Betuwe. Onze senioren spelen landelijk, van tegenstanders uit Amsterdam of Rotterdam tot aan Maastricht en Sibculo in Overijssel.

Wij zoeken sponsoren om de financiële positie van onze vereniging te versterken. Hiermee willen we sport toegankelijk houden voor iedereen.

Mogelijkheden

Hoe kunt u SGV helpen? Langs het veld hangen nu al een aantal sponsorborden en dit hopen wij op korte termijn uit te breiden.

Ook hebben we nog enkele jeugdteams zonder sponsor.

Kosten sponsorbord

• Jaarlijks € 250,-
  • Eenmalige productiekosten bord € 200,-

Kosten shirtsponsoring jeugdteam

• Jaarlijks € 300,-
  • Eenmalige kosten sponsoropdruk € 100,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsor@sgvkorfbal.nl of laat u gegevens achter zodat we contact met u op kunnen nemen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.