Menu Sluiten

Veldaccommodatie Sportpark Terweijde
Sportlaan 9
4102 HM Culemborg

Route: Vanaf A2, afslag Culemborg: U volgt de provinciale weg Beusichem/Kesteren. Bij verkeerslichten rechtdoor, op 3e rotonde linksaf Culemborg in, de volgende rotonde rechtsaf. Dit is de Van Limburg Stirumstraat. Daarna bij het 3e kruispunt rechtsaf (Parklaan). Aan het eind van de Parklaan  rijdt u dan de parkeerplaats op.

Zaalaccommodatie Interweij (tenzij anders aangegeven, worden hier alle zaalwedstrijden gespeeld)
Sportlaan 1
4102 HM Culemborg
0345-512572

Route: Vanaf A2, afslag Culemborg: U volgt de provinciale weg Beusichem/Kesteren. Bij verkeerslichten rechtdoor, op 3e rotonde linksaf Culemborg in, de volgende rotonde rechtsaf. Dit is de Van Limburg Stirumstraat. Daarna bij het 3e kruispunt rechtsaf (Parklaan). Aan het eind van de Parklaan gaat u linksaf. U rijdt dan de parkeerplaats van de sporthal op.

Zaalaccommodatie Parijsch
Eendenkooi 3
4105 TN Culemborg
0345-514016

Route: Vanaf A2, afslag Culemborg: U neemt de N32o richting Culemborg.  Sla bij de verkeerslichten linksaf, de Wethouder Schoutenweg op. Bij de rotonde neemt u de derde afslag, de Laan naar Parijsch op.  Neem de derde afslag naar rechts (voorrangskruising, de Prijsseweg op). Na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf, naar de Eendenkooi. U rijdt dan de parkeerplaats van de sporthal op.