Lidmaatschap opzeggen

Mocht je het lidmaatschap willen opzeggen, dan kun je een mail sturen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@sgvkorfbal.nl

Je betaalt het lidmaatschap voor een heel seizoen dat in augustus begint. Wil je opzeggen voordat het nieuwe seizoen begint, doe dit dan vóór 1 mei.

Sgv tenue inleveren
Wil jij je lidmaatschap aan het eind van het seizoen opzeggen, dan kun jij je tenue tot een maand na je laatste competitiewedstrijd inleveren bij André Pasman. Stop je midden in het seizoen met korfballen, dan heb je tot een maand na schriftelijke opzegging van je lidmaatschap bij de ledenadministratie de tijd om je tenue in te leveren. Mocht je na deze maand je kleding niet hebben ingeleverd, dan zullen wij de kosten voor het shirt en rokje / broekje bij je in rekening brengen.