Lid worden

We spelen en trainen in competitiejaren die lopen van september tot en met juni. Een competitiejaar ziet er als volgt uit: najaarscompetitie (september-november) buiten, winterseizoen (november-maart) binnen, voorjaarscompetitie (maart-juni) buiten. In de winter spelen we dus warm en droog binnen in de sporthal.

De teams worden verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Jeugd loopt tot 19 jaar en iedereen die 19 of ouder is, wordt gerekend onder senioren. Trainingstijden vind je bij ‘Trainingstijden’ onder ‘Competitie’

Wil je gaan korfballen maar ben je de 19 jaar al gepasseerd, dan val je onder de categorie ‘senioren’. Senioren worden weer opgedeeld in verschillende categorieën. Er bestaat namelijk een selectie van spelers.  Het hoogste team in klasse is het ‘eerste’ oftewel SGV 1, vanaf daar wordt omlaag geteld. Hoe hoger het nummer van het team, des te lager de klasse. Trainingstijden vind je bij ‘Trainingstijden’ onder ‘Competitie’

Aanmeldingsformulier
Bent je enthousiast en wil je lid worden, vul dan het aanmeldingsformulier in.
Het aanmeldingsformulier vindt u hier.

SGV tenue
Je ontvangt een shirt en rokje / broekje aan het begin van je lidmaatschap van SGV.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de commissies die staan onder het kopje ‘contact’. U kunt mailen naar de adressen die naast de commissies staan. Wilt u of uw kind lid worden, mail dan naar de ledenadministratie, ook dit adres staat onder contact. Of vul het aanmeldingsformulier in.

Leeftijdspeildatum: 01-01 Contributie
Senior:
Spelend in competitie en trainend lid,
19 jaar en ouder
Junior:
Spelend in competitie en trainend lid,
16 t/m 18 jaar
Aspirant:
Spelend in competitie en trainend lid
12 t/m 15 jaar
Pupil:
Spelend in competitie en trainend lid