Menu Sluiten

Zoek je een leuke sport? Dan zit je bij korfbalvereniging SGV helemaal goed!

Wat is korfbal?

Korfbal is een echte familiesport en wordt gespeeld met gemengde teams (jongens en meisjes in een team), en dat is ook gelijk wat korfbal van alle anderen sporten onderscheidt. Hierdoor is het spel sportief, iedereen gelijkwaardig en ontstaan er geen nare situaties. De ene helft van het jaar spelen we buiten op zand ingestrooid kunstgras en de andere helft in de zaal.

SGV is een gezellige vereniging waarin een goede balans tussen prestatie en gezelligheid het belangrijkst is!

SGV is een zaterdagvereniging, de trainingsavonden zijn maandag en woensdag. De trainingen op maandag zijn voor de meeste teams niet verplicht. Wedstrijden spelen en trainen doen wij op sportpark Terweijde, waar wij ons eigen clubhuis hebben en in sporthal Interwey. Korfbal is een sociale sport, iedereen is gelijkwaardig. En iedereen is welkom.

Buiten de trainingsavonden en wedstrijddagen organiseren we ook leuke activiteiten zoals: thema- en feestavonden, toernooien, afsluitdagen en barbecues. Maar ook speciale activiteiten voor de jeugd, zoals: bingo, filmavonden, knutsel en spelavonden en niet te vergeten het jeugdkamp. We zijn een levendige en gezellige vereniging. Van jong tot oud, iedereen moet het naar zijn zin hebben en zich thuis voelen binnen de vereniging. Op thuisdagen, de dag dat alle teams een thuiswedstrijd spelen, is het een gezellige drukte die meestal gezamenlijk wordt afgesloten in de kantine.

Kom eens langs om de sfeer te proeven. Wil je meer informatie of wil je teruggebeld worden, vul ons contact formulier in!