Menu Sluiten

Alles over onze commissies en wie er in zitten!

Hier kan je alle contactinformatie vinden van onze vereniging commissies.

Wedstrijdsecretariaat

SeniorenMarjan Helmond
marjan_helmond@hotmail.com
Jeugd-teamsAndré en Renkse Pasman
renskepasman@hotmail.com
0345-707461

Voor al je vragen rondom wedstrijden, handig voor als je een keer wedstrijd niet kunt spelen, of voor als een bezoekende vereniging een vraag heeft over een wedstrijd.

Wedstrijdkleding

Wist je dat je wedstrijdkleding zoals een broekje of een rokje niet zelf hoeft te kopen? Heb je nog een wedstrijdkleding of past die niet meer (te groot of te klein), neem even contact op met André!

E-mailadresandrepasman@hotmail.com
ContactpersoonAndré Pasman

Als je bestuursgerichte vragen kan je kwijt bij ons bestuur!

E-mailadresbestuur@sgvkorfbal.nl
PenningmeesterFrits Visser
Algemeen lidDanny van Zanten

Ledenadministratie

Elke vereniging heeft wel zijn ledenadministratie, ben je verhuist of heb je een nieuwe telefoonnummer/e-mailadres gekregen? Geef het even door dan kunnen wij dit bijwerken.

E-mailadresledenadministratie@sgvkorfbal.nl
LidSuzanne van Elteren

Sponsoring

Mocht je denken hé SGV dat is een leuke club, hier wil ik wel voor sponsoren of misschien ken je nog wel iemand die onze mooie club kan sponsoren stuur dan gerust een mail.

E-mailadressponsor@sgvkorfbal.nl

TC

Het TC onze technische commissie, de commissie die zich buigt over alles wat betreft het korfballen binnen onze vereniging.

E-mailadrestc@sgvkorfbal.nl
LidMarjan van Helmon
LidAndré Pasman
LidPatricia van Kuijk

Website

Onze website komt niet magisch uit de lucht vallen en moet ook steeds onderhouden worden. Heb je vragen over de website of opmerking/verbetering geef ze gerust door!

E-mailadreswebmaster@sgvkorfbal.nl
LidErik Versteeg
LidTerry van der Griend
LidKarin Moraal

Redactie

Wist je dat onze vereniging eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief eruit stuurt via de mail, waarin alle actuele dingen van de afgelopen en komende tijd gemeld staan? Mocht je deze nog niet krijg en zou je dat graag willen dan meld je aan!

E-mailadresredactie@sgvkorfbal.nl
LidKarin Moraal

Schoolkorfbal

Elk jaar organiseren wij voor de basischolen in onze regio een schoolkorfbal toernooi. Dit wordt gedaan om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met onze fantastische sport.

E-mailadresschoolkorfbal@sgvkorfbal.nl
LidPatricia van Kuijk
LidHenny Litouw

Activiteiten

De activiteiten commissie, de club die achter de activiteiten zit. Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

E-mailadresjoc@sgvkorfbal.nl, sac@sgvkorfbal.nl
LidChristiaan de Sain
LidTerry van der Griend
LidLaura van der Griend – de Waard
LidThom Bouman
LidDaniëlle Snoek
LidTamara van Leur
LidContijn Verweij
LidMarleen Jellema
LidMarina Vermeulen

Familiedag

Hemelvaartsdag de dag die bij ons centraal staat voor het familiedagtoernooi. Een toernooi waarin teams van korfballers en niet korfballers de hele dag wedstrijden tegen elkaar spelen. Die uiteindelijk beslist wordt in een spannende finale.

E-mailadresfamiliedag@sgvkorfbal.nl
LidEmmie Bouman
LidDaphne Vermeulen
LidJohannes Ton
LidNisette van Leur

Kampcommissie

Bij SGV organiseren we elk jaar een kamp voor onze jeugd leden, een weekend vol spelletjes, spanning en sensatie!

E-mailadreskampcommissie@sgvkorfbal.nl
VoorzitterEls Brochard