Vrijwilligers gezocht Culemborg 700

Culemborg sportief gezond & fit

In 2018 viert Culemborg dat de stad 700 jaar stadsrechten heeft. Een jaar lang zijn er tal van activiteiten en evenementen; van groot tot klein en voor jong tot oud. Sport
ontbreekt natuurlijk niet in het programma. 21 april 2018 heeft SGV de kans om in de binnenstad de sport korfbal te demonstreren.

Vrijwilligers gezocht!

Om deze dag tot een groot succes te maken hebben wij vanuit de vereniging vrijwilligers nodig! In de stad is een ruimte van 10 x 15 meter tot onze beschikking gesteld waar wij een sportclinic en een demonstratie kunnen geven. Wat verwachten wij van de vrijwilligers?

• Opbouw in de stad, inclusief benodigdheden naar de stad verplaatsen.
  • Bezetting van de kraam voor voorlichting, motivatie & informatie.
  • Bezetting demonstratie & sportclinic.
  • Afbouw in de stad

21 APRIL 2018 11:00 – 16:00 uur

Gezien het feit dat voornoemde zaterdag ook een wedstrijddag betreft, hoop ik dat voldoende vrijwilligers uit verschillende teams zich aanmelden, zodat er gerouleerd kan worden in de bezetting in de stad. Wil je meehelpen SGV te promoten? Laat het mij weten via het mailadres:

Lukas_Verweij@hotmail.com

Namens het bestuur