Kleding

SGV Tenue

• Je ontvangt een shirt en rokje / broekje aan het begin van je lidmaatschap van SGV.
  • Wil jij je lidmaatschap aan het eind van het seizoen opzeggen, dan kun jij je tenue tot een maand na je laatste competitiewedstrijd inleveren bij André Pasman, Van Hogendorpstraat 5, Culemborg.
  • Stop je midden in het seizoen met korfballen, dan heb je tot een maand na schriftelijke opzegging van je lidmaatschap bij de ledenadministratie de tijd om je tenue in te leveren.
  • Mocht je na deze maand je kleding niet hebben ingeleverd, dan zullen wij de kosten voor het shirt en rokje / broekje bij je in rekening brengen.

SGV Kleding

Polo’s
Misschien heb je het al gezien, misschien ook niet… Naast de SGV-Trui is er nu ook de SGV-Polo!
De polo is, hoe kan het ook anders, blauw van kleur, heeft het logo van SGV op de achterzijde, SGV op de mouw en tot slot je naam op de voorkant. De polo is te bestellen bij Contijn (het liefst per email, contijn@telfort.nl) en kost € 25,-. Wil je een trui en een polo tegelijk, dan kun je deze kopen voor de actieprijs van € 45,- en bespaar je dus € 15,-!

Buiten het feit dat de polo ideaal is als inschiet shirt of wanneer je “slechts” als supporter naar de hal komt lever je ook nog een bijdrage aan de nieuwe accommodatie van SGV. Per shirt wordt er € 3,- apart gezet voor onze kantine!

Indien je er één wilt bestellen kan je een email sturen naar Contijn, vermeld dan echter wel je naam. Betalingsinfo stuurt Contijn gelijk met de bestelbevestiging naar je terug.

SGV PoloSGV Polo

Truien bestellen

De sponsorcommissie van korfbalvereniging SGV biedt de mogelijkheid een blauwe SGV-trui te bestellen. Deze truien dragen bij aan het verenigingsgevoel op toernooien, in het clubhuis en daarbuiten. Achterop kun je laten drukken wat je zelf wilt: je voor/achternaam, team, een nickname of wat je maar leuk vindt. De truien zijn los € 35,- per stuk, en € 45,- in combinatie met de SGV-polo!

SGV trui